Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klops z mielonej karkówki"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Mięso wymieszaj z jajkami, śmietaną, solą i pieprzem. Boczek i szynkę pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj, a pieczarki pokrój w plasterki. Na patelni rozgrzej masło. Podsmaż cebulę, boczek i szynkę.
Dodaj warzywa i pieczarki. Dopraw i podsmaż. Masę mięsną rozsmaruj na kawałku pergaminu. Wyłóż przygotowane nadzienie i zwiń. Piecz 50 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo