Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobilam to zlosliwie ze wzgledu na kogos kto nie lubi grzybow,no i bach ta osoba zjadla wiecej niz inni,wiec chyba smakowalo,bo jak dla mnie to danie bylo super.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 121
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 585
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 121
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 585
Składniki
pieczarki oczysc,odetnij nozki posiekaj i wydraz tak ,aby bylo miejcse na kule miesne.
mieso wymieszaj z jajkiem,bulka,przyprawami,dodaj posiekane nozki pieczarek i wyrob mieso.
pieczarki ulozyc w zaroodpornym naczyniu jezeli pieczarka nie bedzie stabilna odetnij od spodu kawalek,z miesa formowac kule i wkladac do pieczarek
calosc posypac serem zoltym podlac odrobina oliwy i zapiekac w piekarniku nagrzanym do 180s 30 min,czas moze sie wydluzyc w zaleznosci od wielkosci pieczarek i miesa,do dekoracij proponuje pokrojona ukosnie dymke.