Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Składniki
Podzielić fileta na pół i zrobić w nim nożem kieszonki.
Z 3 łyżek oliwy, ząbka czosnku, papryki w proszku, pieprzu i soli przygotować marynatę do kurczaka - wysmarować przygotowane filety i odłożyć na co najmniej godzinę do lodówki.
Szpinak udusić z dodatkiem soli, pieprzu i 2 lub 3 ząbków czosnku. Przestudzić.
Do kieszonek z fileta nakładamy szpinak i zamykamy "wejście" wykałaczką.
Smażymy kieszonki na patelni do grilowania. Po około 4 min. z obu stron.
SMACZNEGO!!!