Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rukola ma ostry smak co nadaje potrawą wyrazisty smak, po za tym poprawia odporność i działa przeciwnowotworowo.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10522
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4906
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10522
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4906
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Składniki
1. Fileta kroimy do większe kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Robimy w każdym kawałku otwór.
3.Pieczarki kroimy następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę dodajemy do pieczarek.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą, studzimy i przekładamy do naczynia.
6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z pieczarkami.
7. Dodajemy rukolę i dokładnie mieszamy.
8. Napełniamy farszem otwór w mięsie.
9. Panierujemy w jajku, następnie w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego