Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kiełbaski w boczku"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na oleju. Kiełbaski natnij wzdłuż, wnętrze posmaruj musztardą. Ułóż cebulę i ser, polej keczupem, posyp resztą cebuli. Każdą kiełbaskę ciasno owiń boczkiem. Kiełbaski ułóż na rozgrzanym ruszcie lub patelni (nie musisz jej natłuszczać), piecz, aż boczek będzie chrupiący a ser się rozpuści.
<strong>Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,60 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie