Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wyszło wspaniałe..połączenie smaku natki pietruszki oraz cebuli..to niebo w ...polecam..bardzo polecam takie połączenie...nie zawiedziecie się:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Kiełbaskę pokroić w talarki i wraz z cebulkąż pokrojoną w kostkę usmażyć.na maśle. Natkę pietruszki i łodygę lubczyka pokroić drobno . W rondlu w bulionie zagotować natkę i lubczyk,dodać podsmażoną kiełbaskę,zagotować 5 min. Zrobić zaczepkę z mąki i wody..dodać..osobno zrobić zaczepkę ze śmietany.. Doprawić do smaku solą,pieprzem i czym lubimy:) Smacznego życzę!