Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z patelni, które nie potrzebuje żadnych dodatków. Idealna propozycja na jednogarnkowy obiad. Do jego przygotowania możecie wykorzystać dowolne warzywa, jakie znajdziecie w swojej kuchni.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Składniki
Na dużej patelni rozgrzej oliwę. Na gorący tłuszcz wrzuć pokrojoną cebulę i kiełbasę. Po około 5 minutach smażenia dodaj mrożone warzywa. Składniki smaż na średnim ogniu. W trakcie smażenia zawartość patelni podrzucaj tak, aby wszystkie kawałki mięsa i warzyw równo się przysmażyły. Pod koniec smażenia dodaj przyprawy. Całość przemieszaj. Danie będzie gotowe, kiedy wszystkie warzywa będą w środku odpowiednio miękkie.
Gorące warzywa z kiełbasą posyp posiekanym szczypiorkiem. Danie nakładaj na talerze. Smacznego!