Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, swojskie danie, czyli kiełbasa z cebulą i papryką smażona na patelni.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Składniki
Na dużej patelni rozgrzewamy tłuszcz, kiełbasę kroimy w plasterki, układamy na patelni, na rozgrzanym tłuszczu. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, paprykę w paski. Wrzucamy na patelnię, do kiełbasek. Przyprawiamy solą, pieprzem i papryką czerwoną . Smażymy do przyrumienienia cebuli, około 20 minut. Podajemy z chlebem lub ziemniakami.