Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dodatkiem żurku lub kaszy to pomysł na łatwy w przygotowaniu smaczny posiłek.
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Składniki
Kiełbaski ponacinać i podsmażyć na rozgrzanym oleju.
Cebulę obrać, pokroić w piórka i dodać do kiełbasy. Wlać piwo i dodać miód oraz przyprawy.
Dusić 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Podawać z ulubionymi dodatkami.