Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W te upały stanie nad garami bywa męczące. Takie przepisy, jak ten, są idealny rozwiązaniem. Niby czas długi, jednak przygotowanie jest bardzo proste i szybkie.
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3208
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 791
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 278
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 215
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3208
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 791
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 278
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 215
Składniki
Kiełbasy nacinamy z obu stron. Cebule kroimy w piórka. Zalewamy wrzątkiem, dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawy, dokładnie mieszamy. Przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na wierzch układamy kiełbasę, „wbijając do spodu”. Pieczemy z termoobiegiem 30 minut w 180°C, następnie kiełbasę odwracamy i pieczemy kolejne pół godziny. Podajemy z bagietką lub innym ulubionym pieczywem.