Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie . Chciałbym wam zaprezentować odchudzoną wersję klasycznej wielkanocnej pieczonej kiełbasy . Mleko kokosowe doskonale zastępuje śmietanę , pozwala obniżyć kaloryczność , a jego kokosowy smak nie jest wyczuwalny w potrawie .
naczynie żaroodporne , piekarnik
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 180
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 389
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 180
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 389
Składniki
Przygotowujemy sos . Do naczynia wlewamy puszkę mleka kokosowego dodajemy chrzan , musztardę , przeciśnięty przez praskę czosnek i pieprz. Mieszamy aż składniki się połączą.
Cebulę kroimy w półplasterki , kiełbaski nacinamy w paski . Układamy wszystko w naczyniu żaroodpornym , zalewamy sosem. Pieczemy około 35 minut w 180 stopniach Smacznego !