Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zabieganych szybki obiad,bez wyszukanych dodatków,po prostu chwila moment i siadamy do stołu:)
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 120
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 67
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 17
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 120
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 67
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 17
Składniki
Pora pokrojonego w talarki szklimy na maśle. Dodajemy ponacinane kiełbaski i chwilę zasmażamy razem z porem.
Dolewamy 700ml wody lub bulionu i gotujemy 10min. Dodać 2 lub 3 łyżki chrzanu w zależności jak ostry chcemy sos. Mąkę roztrzepaną w zimnej wodzie ( pół szkl) wlewamy do kiełbasek. Koperek i bazylię siekamy dodajemy do sosu. Na końcu dajemy śmietankę,doprawiamy do smaku pieprzem i solą ,całość zagotować.
Smacznego życzę!