Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste latwe do zrobienia(i wszystko w jednym garku:) )
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
piers kroimy w kostke i smazymy w garku na oleju,i doprawiamy sola i pieprzem, jak mieco sie ciut podsmazy dodajemy ziemniaki pokrojone w talarki, papryke w piutka, pieczarki pokrojone w dowolny sposub,cebule pokrojona w piurka i doprawiamy przyprawami(wedlug uznania) i przykrywamy pokrywka, i dusimy wszystko razem , co jakis czas mieszajac i danie gotowe:)SMACZNEGO
jesli ktos lubi to polecam na koniec zalac to keczupem i podusic bezpokrywki mieszajac zeby sie nieprzypalil keczup do chwili az keczup zgestnieje tworzac gesty sos :)