Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 141
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 35
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 141
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 35
Składniki
Kaszę gotujemy osobno w osolonej wodzie. Warzywa myjemy, kroimy. Pieczarki z pokrojoną w paski papryką smażymy na oliwie. Pozostałe warzywa zalewamy bulionem i gotujemy w przyprawach. Musimy pilnować, aby nie były za bardzo miękkie. Warzywa i uduszone z papryka pieczarki łączymy z kaszą. Dodajemy fasolkę z puszki. Smacznego.