Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, jednogarnkowe, pyszne
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5200
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 72
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5200
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 72
Składniki
Na oleju zeszklić cebulkę. Dodać pokrojone drobno grzyby i poddusić trochę. Zalać litrem bulionu.
Po zagotowaniu wsypać kaszę. Kiedy trochę zmięknie, dodać pozostałe składniki. Gotować do miękkości kaszy, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby dolewać wody. Na koniec przyprawić, można posypać natką pietruszki.