Kaszanka po zbójnicku.

Kaszanka po zbójnicku.
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: polkangaroo
Taki smak, musi poznać każda ceperka...HEJ!

Składniki

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnię i smażyć na złoty kolor. Następnie do cebuli dodać kaszankę, sól, pieprz i razem smażyć. Kaszankę z cebulą podawać na ciepło, z pieczywem lub z ziemniakami. Zamiast sałatki dodałem osypka-tak trochę po góralsku HEJ! Smacznego.

Komentarze do przepisu (6)

kupiszon 20 listopada 2009
mialem lekkie rozwolnienie po tej kaszance, nie polecam
annawk 20 listopada 2009
o rany, wszystkie składniki na tym talerzu należą do moich ulubionych, to musi być pyszne,
Konto usunięte 20 listopada 2009
kupiszonie! pewnie kupiłeś starą kaszankę, albo masz żołądek przyzwyczajony do innych potraw,bo wydaje mi... Czytaj całość »
kupiszonie! pewnie kupiłeś starą kaszankę, albo masz żołądek przyzwyczajony do innych potraw,bo wydaje mi się,
że danie jest ok!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki