Kaszanka na gorąco

Kaszanka na gorąco
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: winogrono
Smażona kaszanka z cebulą, a do tego ogórek i chleb razowy. Szybko, tanio i pysznie!!!

Składniki

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w piórka i smażyć na maśle do miękkości. Następnie

  2. Dodać przyprawy, czyli sól, pieprz ziołowy, cebulkę prażoną i vegetę, jeszcze chwilę smażyć.

  3. Dodać pokrojoną kaszankę i dusić pod przykryciem jeszcze z 10 min.

  4. Podawać z ogórkiem konserwowym i chlebem razowym. Smacznego.

Komentarze do przepisu (2)

Malwa55 02 lutego 2012
Niezwykły przepis.
Konto usunięte 29 stycznia 2014
pyszności!
Składniki
Składniki