Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2102
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 953
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 200
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20963
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2102
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 953
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 200
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20963
Składniki
Ziemniaki i cebulę zetrzeć na pulpę.Wędlinę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.Dodać do ziemniaków.Czosnek przecisnąć przez praskę.Doprawić solą i pieprzem.Wszystko dokładnie wymieszać.
Gotową masę przelać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia.Piec ok.60 minut w temperaturze 180 stopni. Upieczonego kartoflarza można posypać cukrem. Smacznego!