Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karkówka z warzywami"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 59
Polecam.
Odsłon: 74
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 59
Polecam.
Odsłon: 74
Składniki
Karkówkę umyj, pokrój na plastry. Oprósz z obydwu stron solą i pieprzem, obtocz w mące. Przesmaż na oleju, ułóż w formie.
Pieczarki oczyść, pokrój na ćwiartki. Cebule obierz, pokrój w piórka. Ogórki pokrój w kostkę, papryki w paski. Pieczarki i cebulę podduś na oleju po smażeniu mięsa.
Ułóż na karkówce, dodaj ogórki i paprykę. Zalewę ogórkową (pół szklanki) wymieszaj z keczupem, polej mięso i warzywa. Piecz półtorej godziny w temp. 160°C.
<strong>Czas przygotowania: 120 min. Ilość porcji 16. Cena za porcję 2,20 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie