Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 784
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 81
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 784
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 81
Składniki
Mięso natrzeć solą,pieprzem i papryką,smażyć je po 8 minut z każdej strony na rozgrzanym oleju
Na gorącym tłuszczu po smażeniu kotletów podsmażamy pokrojoną w krążki cebulę.Dodajemy pokrojone w plasterki ogórki i chwilę dusimy,po czym opruszamy je mąką i podsmażamy na jasny kolor.Zasmażkę rozprowadzamy rosołem.Gotujemy 5 minut i dodajem śmietanę i zioła i doprawiamy octem.
Mięso podawać z sosem i ziemiaczkami.