Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka z pieczarkami"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 57
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Zapiekanka pasterzy inspirowana jest prostymi, tradycyjnymi i sycącymi składn...
Odsłon: 1181
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 57
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 798
Zapiekanka pasterzy inspirowana jest prostymi, tradycyjnymi i sycącymi składn...
Odsłon: 1181
Składniki
Mięso pokrój w plastry, oprósz solą oraz pieprzem i obsmaż na oleju. Pokrojoną cebulę podsmaż na maśle, dodaj pokrojone pieczarki i smaż chwilę.
Włóż plastry mięsa, dodaj przyprawy, zalej rosołem i duś na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Wlej śmietanę, jeszcze raz przypraw danie. Podaj z czerwoną kapustą.
Przepis przysłała Teresa Macura z Roztropic.</strong>Źródło: Takie jest życie