Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Karkówka z czerwonym pieprzem"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 59
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 142
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 29
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1121
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 534
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 59
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 142
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 29
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1121
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 534
Składniki
Mięso umyj, osusz, natrzyj przyprawą do wieprzowiny, solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na ok. 4 godziny.
Marchewki obierz i pokrój na dowolne kawałki.
Brytfannę skrop olejem, ułóż mięso posmarowane musztardą, posyp czerwonym pieprzem, obok ułóż marchew.
Oprósz solą, pieprzem i ziołami. Podlej wodą. Piecz pod przykryciem ok. 1-1,2 godz. w 200°C, od czasu do czasu podlewając wytwarzającym się sosem. Podaj na ciepło lub na zimno.