Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 87
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1292
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1053
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 88
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 64
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 87
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1292
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1053
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 88
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 64
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy w plasterki. Karkówkę doprawiamy Przyprawą do mięs i obsmażamy na brązowy kolor. Przekładamy do garnka i zalewamy gorąca wodą przegotowaną. dusimy do miękkości. Pieczarki smażymy na maśle dodajemy cebule i czekamy aż odparują doprawiamy do smaku wlewamy śmietanę i czekamy jak sos się zagęści.Podajemy z ryżem.