Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, krucha i soczysta. Najlepiej przygotować ją właśnie teraz, kiedy to pomidory są najsmaczniejsze
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
Składniki
Mięso lekko rozbij, posól i popieprz z każdej strony. Maczaj w ketchupie. Cebule pokrój w piórka, paprykę w cienkie paski. Pieczarki i pomidory pokrój w plastry. W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno mięso, cebulę, pieczarki, paprykę i plastry pomidora. Piecz pod przykryciem przez 210 stopni C przez ok. 1 h. Podawaj z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.