Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka w "jajku""
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 1900
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 1900
Składniki
Kapustę ugotuj na miękko w osolonej wodzie. Odcedź, ostudź i drobno pokrój. Pokrój w kostkę karkówkę, oprósz przyprawami i odłóż mięso na 2-3 godziny. Pieczarki umyj, pokrój w plasterki. Wymieszaj kapustę, podsmażone pieczarki oraz mięso. Farsz podgrzewaj kilka minut. Przypraw do smaku. Chleb włóż do foremek na mufinki i piecz 15 min. Wyjmij. Jedną kromkę napełnij farszem, nakryj drugą.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 6, cena za porcję 1,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie