Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Karkówka śmietanowo-cebulowa"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 568
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 37
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 71
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 332
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 568
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 37
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 71
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 332
Składniki
Karkówkę umyj, osusz, natrzyj solą i pieprzem. Zupę borowikową i cebulową (proszki) wymieszaj. Posyp mięso, dokładnie obtocz, wstaw na dobę do lodówki.
Śmietanę kremówkę ubij na sztywno. Karkówkę przełóż do natłuszczonego żaroodpornego naczynia. Mięso obficie posmaruj śmietaną. Piecz około półtorej godziny w temp. 150°C.
Kaszę z warzywami ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Osącz z wody, wyjmij z torebek. Upieczoną karkówkę przestudź, pokrój na dość grube plastry. Podawaj na kaszy z warzywami.
Czas przygotowania: 105 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 2,40 złŹródło: Chwila dla Ciebie