Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka po meksykańsku"
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 73
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 60
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 407
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 175
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 481
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 73
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 60
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 407
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 175
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 481
Składniki
Karkówkę pokrój w plastry, rozbij tłuczkiem, natrzyj olejem, solą, pieprzem, pa pryką i czosnkiem. Odstaw na noc do lodówki.
Pomi dory z puszki połącz z kon centratem, wodą i posiekanymi papryczkami chili. Wymieszaj z solą.
Pieczarki pokrój w plastry, a cebulę w krążki.
W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno: karkówkę, kukurydzę, fasolę oraz pieczarki z cebulą.
Zalej potrawę sosem pomidorowym i wstaw na 1,5 h do piekarnika rozgrzanego do 180°C.Źródło: Kurier TV