Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3294
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 786
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 715
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 67
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3294
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 786
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 715
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 67
Składniki
1. mięso pokroić na dość cienkie kotlety, sól, pieprz, paprykę, sos sojowy, tymianek oraz przeciśnięte ząbki czosnku wymieszać z 2-3 łyżkami oleju, powstałą marynatą posmarować kotlety, odstawić na kilka godzin do lodówki, 2. pieczarki, paprykę, pora oraz cebulę pokroić, 3. mięso obsmażyć na rumiano, następnie na tej samej patelni podsmażyć warzywa, składniki zalewy wymieszać, 4. w naczyniu do zapiekania ułożyć mięso, przykryć warzywami, lekko przemieszać, zalać zalewą, 5. karkówkę pieczemy w 170 st, przez 80 min pod przykryciem a następnie 40 min bez przykrycia, smacznego