Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka po chińsku"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wódkę, imbir i ostrą paprykę wymieszaj. Dodaj pokrojoną karkówkę i odstaw. Kapustę, pora i paprykę pokrój w paski, a czosnek posiekaj. Warzywa oprósz mąką i wymieszaj.
Na mocno rozgrzanej patelni usmaż mięso. Jak nabierze złotego koloru, dodaj warzywa i smaż przez 20 minut. Dopraw sosem sojowym, octem i miodem.Źródło: Na żywo