Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna karkówka zapraszam po przepis
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 81
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 81
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Składniki
Składniki marynaty łącze w misce czosnek przeciskam przez praskę lub drobniutko kroję dodaję do marynaty gotową marynatą nacieram dokładnie mięso i odstawiam szczelnie zawinięte w folie aluminiowa lub przykryte na kilka godzin by przeszło marynatą najlepiej na noc do lodówki .
Gdy mięsko już swoje odstoi piekę 2 godziny w naczyniu żaroodpornym z termo obiegiem na środkowej półce podaje gorące najlepiej z ziemniakami ale to z czym podacie zależy od was ,na zimno można wykorzystać na kanapki polecam i zapraszam po dokładne wykonanie na film.