Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka lubawska Aleksandry Skarżyńskiej z Lubawy"
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3121
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 232
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3121
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 232
Składniki
Mięso natrzyj octem i oliwą. Cebulę pokrój w plasterki. Połowę cebuli ułóż na dnie miski, połóż karkówkę, nakryj resztą cebuli. Wstaw na 2 godziny do lodówki.
Wyjmij mięso, obsmaż na oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego. Boki i wierzch karkówki posmaruj musztardą, połóż warstwę majonezu, posyp solą i pieprzem. Piecz mięso 1,5 godz.
Porcje 12 120 min Cena 2,10 zł Kalorie 390 kcalŹródło: Takie jest życie