Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonałe na wspólną kolację lub obiad z przyjaciółmi
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Składniki
Kotlety pokroić na plastry grubość ok.0,5 cm, delikatnie posolić,dokładnie posmarować musztardą . odstawić na ok.1 godz. Smażyć na rozgrzanym oleju. Gdy mięso sie zarumieni dodajemy pokrojoną w talarki cebulę,czosnek i pieczarki,solimy i pieprzymy,dusimy na wolnym ogniu ok.10min. Następnie dodajemy pokrojoną w krążki paprykę i także dusimy ok.10 min. Dosypujemy słodką paprykę,solimy i pieprzymy do smaku. Jeszcze dusimy do miękkości składników ok.10. min. Podajemy z gotowanym ryżem lub ziemniakami.