Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso podkreślone smakiem suszonych pieczarek. Serdecznie polecam:)
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9175
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 31
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10456
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 22
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 39
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9175
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 31
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10456
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 22
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 39
Składniki
Umyty i wysuszony ręcznikiem papierowym karczek pokroić w plastry. Obtoczyć w mące i obsmażyć z dwóch stron. Na głębszej patelni usmażony karczek zalać wodą ,by był przykryty. Wrzucić dwie garści suszonych pieczarek,przykryć i gotować do miękkości mięsa i grzybków. Pod koniec dać posiekaną natkę oraz zrobić zaczepkę z łyżki mąki i zimnej wody,którą należy dolać do mięsa. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!