Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek pieczony w rękawie jest kruchy, delikatny i wręcz rozpływa się w ustach. Owoce dodają słodko-kwaśnego smaku. Danie inspirowane przepisem Karola Okrasy - wyszło rewelacyjnie!
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 158
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 205
...ale pyszny.
Odsłon: 606
Polecam.
Odsłon: 562
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 158
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 205
...ale pyszny.
Odsłon: 606
Polecam.
Odsłon: 562
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, cebulę w piórka. Mieszamy sos sojowy, miód, powidła, koncentrat, sok z cytryny, olej i przyprawy. Sosem dokładnie nacieramy mięso i cebulę. Na końcu dodajemy owoce. Pieczemy w rękawie w 180 stopniach przez godzinę. Jeśli pieczecie więcej mięsa, musicie zwiększyć czas pieczenia (licząc 1 godzinę na każdy 1kg mięsa). Mięso podajemy z kaszą lub ryżem.