Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne mięsko przyrządzone na grillu. Pycha!
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 451
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32627
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 81
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 111
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 451
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32627
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 81
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 111
Składniki
W naczyniu wymieszać ze sobą wszystkie przyprawy z oliwą, keczupem i przeciśniętym czosnkiem.
Następnie każdy plaster karczku dokładnie zanurzyć w marynacie. Odstawić w chłodne miejsce na 2-3 godziny.
Kłaść plastry mięsa na rozgrzany grill. Piec z każdej strony do miękkości. Smakuje dobrze zarówno z pieczywem jak i z ziemniakami i sałatką :) Smacznego!