Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczne, wilgotne mięso z dodatkiem pieczarek. Duet prawie idealny ;) Polecam!
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 83
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 83
Składniki
Czosnek drobno pokroić. Wszystkie przyprawy wymieszać z oliwą i czosnkiem. Mięso obtoczyć w marynacie i na noc schować do lodówki. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, przelać marynatę, zamknąć i piec w piekarniku w temp. 160 stopni ok. 90-100 minut. Od czasu do czasu mięso polewać powstałym w czasie pieczenia sosem.
Na maśle usmażyć dość grubo pokrojone pieczarki z dodatkiem kucharka i ziół.
Upieczone mięso podawać na pieczarkach. Smacznego!