Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta z grzybami to świetna propozycja na wigilijny stół.
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 673
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2133
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1432
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 165
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 575
Szybka i smaczna
Odsłon: 9354
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 673
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2133
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1432
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 165
Przepyszne tradycyjne danie
Odsłon: 575
Szybka i smaczna
Odsłon: 9354
Składniki
Grzyby namaczamy w letniej wodzie i odstawiamy aż zmiękną (2-3 godziny). Kapustę mocno odciskamy. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oleju. Do garnka wrzucamy kapustę, cebulę wraz z olejem i podlewamy odrobiną ilością wody z moczenia grzybów. Wrzucamy liście laurowe, ziele, grzyby i pieprz. Dusimy na małych ogniu często mieszając około 40--45 minut. Doprawiamy do smaku. Smacznego ;)