Kapusta w sosie pomidorowym

Kapusta w sosie pomidorowym
> 3-4 os.
> 60 min
łatwe
tanie
avatar Autor: enigma79
Danie łatwe, proste i tanie. Smaczne solo jak i z ziemniakami.

Przygotowanie

  1. Pokrój w talarki cebulę i kapustę, a w kostkę wędlinę i marchew.Cebulę zeszklij na maśle,dodaj bulion rosołowy (0.5l).Następnie wędlinę i marchew.Poduś kilka minut.Dodaj przyprawy, koncentrat pomidorowy i kapustę.Duś wszystko aż kapusta będzie miękka.
    Podawaj samą lub z ziemniakami.
    Smacznego ;)

Komentarze do przepisu (3)

Valv3e 08 maja 2015
Jak widzę, że ktoś wykorzystuje kostkę rosołową do potraw to współczuję. Sama chemia i syf. Ja od razu... Czytaj całość »
Jak widzę, że ktoś wykorzystuje kostkę rosołową do potraw to współczuję. Sama chemia i syf. Ja od razu odrzucam taki przepis. Proszę sie zastanowić czym można zamienić tą kostkę i poprawić przepis.
GREGORHSPEED 08 maja 2015
A ja radzę zastanowić się ,jak Ty możesz poprawić przepis i zrobić to po swojemu. Jeśli komuś pasuje... Czytaj całość »
A ja radzę zastanowić się ,jak Ty możesz poprawić przepis i zrobić to po swojemu. Jeśli komuś pasuje "kostka rosołowa" ,to jego sprawa ,Ty tego nie jesz...proszę zaglądać do "swojego" gara.
enigma79 11 maja 2015
Witam,
Zapraszam do spróbowania mojego drugiego przepisu na kapustę w sosie pomidorowym.Nie ma w nim... Czytaj całość »
Witam,
Zapraszam do spróbowania mojego drugiego przepisu na kapustę w sosie pomidorowym.Nie ma w nim kostek.
Pozdrawiam ;)
Składniki