Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapusta w skorupce"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10507
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10507
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Składniki
Przepis przysłała Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi
Kapustę oczyść, włóż do lekko osolonego wrzątku, gotuj około 20 minut. Wyjmij, lekko ostudź.
Kapustę pokrój na ćwiartki. Oprósz ostrą papryką, solą i pieprzem. Jajka roztrzep. Kawałki kapusty panieruj w jajku a następnie w bułce tartej. Olej rozgrzej na patelni, włóż kapustę, usmaż ze wszystkich stron na złoty kolor. Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie