Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra sałatka, najbardziej pasuje do mięs. Najlepiej smakuje na następny dzień.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 541
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 541
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Składniki
Kapuste pokroić w paseczki( nie za drobno bo straci smak) wrzucić do garnka z posoloną wodą i gotować. Gdy kapusta zacznie robić się miekka dolać octu. Gdy będzie już miekka wylać wode i ostudzić. Ostudzoną kapustę wrzucamy do miski dodajemy ananasa pokrojonego w kosteczke(NIE WYLEWAĆ SOKU). Dodajemy sos i przyprawiamy do smaku:) SOS: Do miseczki dać majonez mieszając dodać odrobine soku z ananasa, tak by miało dość gęstą konsystencję Pozostaje jeść i rozkoszować się smakiem:P