Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kapuśniak z wołowiną i grzybami"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 84
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 168
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 193
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 363
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 61
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 84
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 168
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 193
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 363
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 61
Składniki
Wołowinę, włoszczyznę, liść laurowy i ziele angielskie włóż do garnka, zalej 1,5 l wody, gotuj 1,5 godziny. Pieczarki zetrzyj na tarce. Jeśli dodajesz grzyby suszone, zalej je wodą na 20 minut, gotuj 10 minut. Kapustę poszatkuj, zostawiając kilka liści do dekoracji.
Rozgrzej masło, podduś pieczarki i dodaj do zupy. Grzyby suszone wlej z wywarem do zupy. Kapustę podduś, dodaj do wywaru, przypraw, gotuj zupę jeszcze 30 minut. Dopraw solą i pieprzem.
CZAS: około 2 godzinyŹródło: Dobry Tydzień