Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Żeberka ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem czarnego pieprzu. Dodaj startą marchewkę z selerem, kostkę ziemniaków, majeranek i kminek. Gotuj kwadrans.
Po tym czasie dołóż poszatkowaną kapustę.
Przesmaż pokrojony w kostkę boczek z cebulą. Połącz z kapuśniakiem.
Gotową zupę posyp natką pietruszki.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 250. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax