Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziecko trudno przekonać do jedzenia? Zrób mu dekoracyjne kanapki
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 504
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 214
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 12732
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 966
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 504
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 214
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 12732
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 966
Składniki
Foremką do wykrawania ciastek wykroić dowolny kształt z chleba. Ja użyłam foremki w kształcie kwiatka.
Tą sama foremką i mniejszymi wykroiłam wędlinę i białą rzodkiewkę. Na rzodkiewce ułożyłam trójkącik z pomidora.
Zachęcającą dekoracja jest kwiatek z pomidora wypełniony odrobiną majonezu i kawałka białej rzodkiewki.
Żółty ser użyłam także do dekoracji zwijając go w rulonik. Dodałam zielony akcent z ziół i śniadanie dla NIEJADKA gotowe.