Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kanapki bankietowe z truskawkami"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Szparagi obierz, odetnij końce i ugotuj.
Po ostudzeniu owiń je plasterkami wędliny.
Na kromkach bułki ułóż po listku sałaty. Umieść na niej łódkę wędliny ze szparagiem, owiniętej łodyżką ziół. Obok połóż połówkę truskawki.
Posyp kanapki zmielonym kolorowym pieprzem.
Czas przygotowania: 20 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 130. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax