Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale doprawione danie nie tylko dla wegetarian.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 138
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 138
Składniki
Kalafior dzielimy na małe różyczki. Czosnek i imbir siekamy. Na sporym ogniu rozgrzewamy olej i przesmażamy czosnek z imbirem. Dodajemy kawałki kalafiora, pastę curry, mleko kokosowe. pastę pomidorową, mieszamy i zmniejszamy płomień. Całość przykrywamy i dusimy ok. 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Podajemy z ryżem, posypujemy dymką i kolendrą.