Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kaczka po chińsku"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 84
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 818
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 84
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 818
Składniki
Mięso pokrój, zalej po łyżce sosu sojowego, octu, oleju, miodu. Posól. Odłóż na noc do lodówki. Usmaż na oleju, podlej wodą, duś do miękkości.
Makaron sojowy zalej wrzątkiem, odstaw. Warzywa usmaż. Sezam upraż na suchej patelni. Mięso podawaj z makaronem, warzywami i sezamem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień