Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy gar na ostatnie przebłyski letniego słońca
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 71
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 199
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 105
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 71
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 199
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 105
Składniki
Mięso podsmażamy na smalcu z pokrojoną w kostke papryką, pieczarkami i cebulą przyprawiamy do smaku.
Gdy warzywa będą pół twarde dodajemy pokrojoną w grubą kostkę cukinie.Następnie wrzucamy puszkę kukurydzy. Na końcu dodajemy przecier pomidorowy, ziele, liść laurowy i dusimy przez 10 min.