Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos w innym wydaniu.
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3092
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 228
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3092
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 228
Składniki
Wykonanie: Bakłażan pokroić w plastry, posolić i odstawić na 20 minut. Następnie opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Pozostałe warzywa umyć, oczyścić i pokroić, zaś kapustę poszatkować. Wszystko włożyć do garnka z rozgrzanym olejem, dusić na wolnym ogniu. Po 10 minutach podlać gorącą wodą, przyprawić do smaku i udusić do miękkości. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.