Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 139
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7443
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 178
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 94
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 200
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 139
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7443
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 178
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 94
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 200
Składniki
Pokroiłam wątrobę na centymetrowe plastry, od razu lepiej wyciąć grube żyły bo będą twarde.
Plastry oprószyłam solą i pieprzem.
Opanierowałam jak schabowe i usmażyłam na rumiano.
Jadłam to danie wieki temu i zawsze chciałam wrócić do przepisu. Kotlety są przepyszne a te wykonane z wątróbki jagnięcej są wyjątkowo delikatne. Smacznego :)