Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam takie placki kiedy zostało mi sosu z poprzedniego obiadu.Nie chciałam już jeśc nudnego makaronu czy ziemniaków.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Składniki
Ziemniaki trzemy na tarce o dużych oczkach,boczek w paski a pieczarki w plasterki.Wszystko razem mieszamy dodając mąkę,jajko oraz przyprawy.Na rozgrzanym oleju kładziemy łyżką masę ziemniaczaną i smażymy z obu stron na złoto.
Takie placki można podać "same" albo z sosem-w tym wydaniu wydają mi sie bardziej smaczne.